Kaçak altınlara el konuldu

Kaçak altınlara el konuldu Kaçak altınlara el konuldu
A- A+
Reklam

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla giren piyasa değeri 10 milyon lira olan 5 kilo altına el koydu.

Konu ile ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında; “Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında; kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik olarak 11 Ocak 2024 Perşembe günü İlimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde; 

Piyasa değeri yaklaşık olarak 10.000.000 (On Milyon) Türk Lirası olan Rusya Federasyonu Lisanslı 1’ er kilogramlık külçeler halindeki toplam 5 kilogram altın ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak O.H. (43) ve T.M. (46) isimli şahıslar gözaltına alınmış olup şahıslar 12 Ocak 2024 Cuma günü haklarında düzenlenecek olan evrak ile birlikte adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilecektir. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler